Vanwege de huidige overheidsmaatregelen rond de corona pandemie, is de winkel gesloten voor publiek, MAAR … er zijn een heel aantal zaken waar we u nog steeds mee kunnen helpen.  Hier een overzicht van wat wel en niet kan.

WAT KAN NOG WEL

  • Bestellingen plaatsen voor fotoafdrukken, vergrotingen, afwerkingen zoals plexi, canvas, dibond, etc.  Dit dient wel via de website of een andere digtaal kanaal (email, WeTransfer) te gebeuren.  Kijk zeker in onze “Tips” voor hulp bij het digitaal aanleveren van bestanden.
  • Afgewerkte bestellingen ophalen. Dit gebeurt op afspraak.  We overleggen met u bij het plaatsen van uw bestelling wanneer dit het best voor u past.
  • Vragen en informatie inwinnen over onze producten, mogelijkheden van afwerking, prijzen, etc.  Stel al uw vragen via email en we antwoorden u zo snel mogelijk. Het adres is contact@imagepro.be
  • Ontwikkelen van kleurenfilm (C41). Deponeer je te ontwikkelen rolletjes in onze fotobus met een papiertje met daarop je contactgegevens en we laten je weten wanneer je alles kan ophalen.  Vermeld ook steeds of je graag prints hebt van de ontwikkelde film of niet.  En gezien het weer, steek alles in een zakje om het te beschermen.
  • Scanning van negatieven en oude foto’s. De aflevering van deze gebeurt op afspraak en wordt zo kort mogelijk gehouden.  Dus bereid je voldoende voor aub.

 

WAT KAN VOORLOPIG NIET

  • Fotoshoots.  Fotoshoots zijn voorlopig niet toegestaan.  Dit geldt zowel voor in studio als buiten, voor enkele personen als groepen.
  • Pasfoto’s. Ook pasfoto’s zijn niet momenteel niet nodig.  Als het toch gaat om een dringende pasfoto, gelieve dan contact op te nemen met uw gemeente of stad om een attest of bevestiging te maken van de urgentie van het verzoek.  In dat geval kunnen we op afspraak een pasfoto maken.  Afspraken maak je steeds via email contact@imagepro.be
  • Zonder afspraak binnen lopen. 

 

BELANGRIJK

Gezien er niet constant iemand in de winkel is tijdens deze periode, heeft het weinig zin om ons te telefoneren.  De telefoon van de winkel is niet doorgeschakeld naar een GSM.  Contacteer ons dus in eerste instantie via email en dan zorgen we daarna voor een zo snel en vlot mogelijke oplossing voor uw foto gerelateerde problemen.

HOU HET VEILIG – STAY SAFE en hopelijk tot snel in de winkel.