Officiële Pasfoto’s! … ook digitaal

Officiële Pasfoto’s! … ook digitaal

with No Comments

Doorheen het jaar kan je steeds bij ons terecht voor officiële pasfoto’s. En dit steeds zonder afspraak tijdens onze openingsuren.

Wij zorgen dat ze volledig voldoen aan de eisen voor identiteitskaart, reispaspoort of visums die u nodig heeft, gegarandeerd.

Ook voor niet-Belgische identiteitsbewijzen kan u bij ons terecht.  Breng dan voor de zekerheid wel de officiële eisen van de pasfoto’s mee gezien elk land verschillend kan zijn en de eisen ook wel eens willen wijzigen.

NIEUW – Digitale versie van je pasfoto

Gezien je voor verschillende visums tegenwoordig een digitale versie van de pasfoto nodig hebt, sturen wij, op vraag en zonder extra kosten, je graag een digitale versie van de pasfoto door, zodat je deze onmiddellijk kan gebruiken voor je online visumaanvragen.