Kerst- en Nieuwjaarskaartjes

with No Comments

Nu de blaadjes van de bomen beginnen vallen, beginnen bij veel mensen de gedachten te dwalen naar de winter, de feestdagen en misschien de ski-vakantie.  Dus is het misschien ook een goed moment om al eens na te denken over de Kerst- en Nieuwjaarskaartjes.

Stuur jij de familie en vrienden graag een persoonlijk kaartje, met fotos van het gezin of van leuke of spectaculaire dingen die je het afgelopen jaar gezien of meegemaakt hebt?

Dan kan je vanaf nu weer bij ons terecht voor je kaartjes te laten maken.  Kies uit een van onze vele opmaken en personaliseer naar hartelust.  Als je zelf een opmaak in gedachte had, maken we die natuurlijk ook graag samen met jou.

Onze ontwerpers zijn alvast begonnen aan enkele nieuwe ontwerpen … ze wachten nu op jou fotos om zoals elk jaar weer een heleboel originele, leuke en persoonlijke kaartjes te maken.

Tot binnenkort in onze winkel!

kerstkaartjes