Opening tijdens Coronaperiode – UPDATE 18 maart 2020

with No Comments

Beste klant,

tengevolge de overheidsrichtlijnen van de overheid met betrekking tot het coronavirus, zijn we genoodzaakt onze winkel tot nader order te sluiten.  De sluiting gaat in op woensdag 18 maart 2020 om 12u en zal tot minstens zondag 5 april gehandhaafd blijven. Ook fotoshoots, zelfs op locatie zullen niet mogen en kunnen doorgaan.

U kan wel tijdens de sluiting uw bestellingen al doorsturen via de website of via email doorsturen.  Uw levering zal dan opgestuurd of thuis geleverd worden indien mogelijk (Ekeren, Brasschaat, Kapellen) of klaar liggen op de dag dat de winkel terug mag openen.

Als u vragen heeft omtrent bestellingen en levering, kan u ons altijd via email bereiken.  We proberen u steeds zo snel mogelijk te antwoorden.

Gezien de situatie constant wijzigt, vragen we om zoveel mogelijk onze sociale media en website in de gaten te houden voor updates over opening en/of  verdere sluiting.

We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Groeten,

Ronny