11 mei 2020 – Terug open – Tips

with No Comments

Beste klanten,

Sinds vandaag mogen we onze winkel terug openen voor het publiek. Vanaf nu zijn jullie dus terug welkom op de vertrouwde openingsuren. Deze opening komt wel met een aantal richtlijnen. De belangrijkste hiervan is dat er tot nader order slechts 3 klanten tegelijkertijd in de winkel mogen zijn.  Dit om de nodige afstand te kunnen garanderen tussen iedereen.  Hou dus rekening met een mogelijke kleine extra wachttijd als je bijvoorbeeld pasfoto’s wil komen laten nemen.

Verder hebben we nog enkele tips verzameld om je bezoek zo vlot en veilig mogelijk te houden.

1) Hou u bezoek zo kort mogelijk

Hoe minder contact hoe veiliger, dus hou je bezoek zo kort mogelijk.  Dit is niet alleen beter voor jezelf, maar je zorgt eveneens voor mindere wachttijd voor de mensen achter je.

2) Hou rekening met de aantal mensen in de winkel

Hou steeds rekening met het aantal mensen in de winkel.  Zeker als families pasfoto’s moeten laten nemen kan het aantal mensen snel naar het maximum gaan.  Als het lijkt dat je niet voldoende afstand kan houden, wacht even buiten, of in geval van slecht weer, wacht even in de wagen.

3) Selecteer voor uw bestelling uw foto’s zo veel mogelijk thuis al

Probeer zoveel mogelijk je foto’s al op voorhand te selecteren.  Onze kiosk is tijdelijk niet beschikbaar en dus kan nog een keuze moeten maken in de winkel een tijdrovende activiteit zijn.  Uiteraard kan je bij twijfel ons advies vragen rond het al dan niet afdrukken, maar probeer een zo goed mogelijk zicht te hebben op afdrukformaten en aantallen voor dat je naar de winkel komt.

4) Probeer zoveel mogelijk via online kanalen te bestellen

De gemakkelijkste manier om uw foto’s af te leveren is digitaal.  Dit kan via email (bij beperkt aantal en grootte), via onze website of via online deelplatformen als WeTransfer of Dropbox.  Op onze website vind je een korte uitleg hoe je dit doet onder de sectie “Tips”.  Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging en een tijdstip vanaf wanneer je de foto’s kan afhalen in de winkel.  Dit bespaart je een trip naar de winkel.

5) Verzendingsopties vanaf nu beschikbaar, vraag ernaar

Zie je het echt niet zitten om langs de winkel te komen, geen probleem.  Voor formaten tot 20×30 hebben we een standaard optie om via de post te verzenden.  De kost voor de verzending is steeds €5.  Let wel, de foto’s kunnen dan tot een week op zich laten wachten. Voor grotere formaten berekenen we graag de verzendingsprijs aan de hand van de bestelling.

6) Vragen rond en bekijken van uw beelden, na afspraak, mogelijk via Skype

Als je echt met vragen zit rond het afdrukken van bepaalde beelden en je wil daar liever niet een hele tijd voor in onze winkel spenderen, kan je vanaf nu ook een afspraak maken voor een videocall via Skype. We bekijken dan tijdens deze call wat de opties zijn voor formaten, papieren of nabewerking.  Afspraak maken kan via email of via telefoon.

 

Met deze tips proberen we alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en de interactie met onze winkel zo positief en toch zo veilig mogelijk te maken.

Vragen of opmerkingen horen we graag via email, telefoon of in de winkel zelf.

Ronny