ENKEL OP AFSPRAAK

with No Comments

Beste klant,

Vanaf ZATERDAG 27 maart 2021, en dat voor minstens 4 weken, zal de winkel ENKEL OP AFSPRAAK toegankelijk zijn. Om praktische redenen zullen afspraken enkel op maandag, woensdag en zaterdagvoormiddag mogelijk zijnDit geldt voor nieuwe bestellingen, pasfoto’s en afhaling van bestellingen.

Om alles vlot te laten verlopen enkele belangrijke punten:

  • Stuur uw bestellingen zoveel mogelijk digitaal door.  Dat kan via opladen op onze website, email en WeTransfer.  Voor meer informatie over alle mogelijkheden, bekijk onze tips.
  • Voor de regio Noord-Antwerpen kan je kiezen om de foto’s aan kosteloos huis te laten leveren (voor bestellingen >€20).  We laten je weten wanneer de levering zal gebeuren als we je bestelling verwerkt hebben.
  • Pasfoto’s, afhaling in de winkel en eventueel aanleveren van een nieuwe bestelling (als het niet digitaal kan), kan enkel op afspraak.  Maak je afspraak online via het formulier dat je hier kan vinden, via onze email contact@imagepro.be of voor dringende verzoeken op telefoonnummer 0486/78 46 61. We helpen je zo goed mogelijk, maar vanwege praktische redenen kunnen we niet garanderen dat een afspraak op eender welke dag of uur kan.
  • Fotoshoots zijn tot nader order niet mogelijk, ook niet op afspraak.

Heb je nog verdere vragen, aarzel niet om ze ons te sturen via email contact@imagepro.be, telefonisch op 03/646 45 25 (enkel als er iemand aanwezig is in de winkel) of in dringende gevallen op het nummer 0486/78 46 61.

Hou je goed!

Ronny